RS488_OSL_0521_54275_W-Article_1140x600 (1)(2).jpg

The Solution™ wint Dutch Beauty Award

The Solution™ Beauty Collagen van Oslo Skin Lab heeft de eerste prijs gewonnen in de categorie Cosmeceuticals bij de Dutch Beauty Award 2021. Een event waar de belangrijkste jaarlijkse nationale beautyprijzen werden uitgereikt.

De jury vermeldde in het juryverslag:
De winnaar in de categorie Cosmeceuticals is The Solution™ Beauty Collagen van Oslo Skin Lab. Het smaak- en geurloze poeder is makkelijk op te nemen in je dagelijkse routine, je mengt het met voeding of drinken. Na ongeveer een maand zijn de eerste resultaten al zichtbaar. De huid ziet er voller uit en de textuur, stevigheid en elasticiteit zijn verbeterd.

Cosmeceuticals
Cosmeceuticals is de categorie voor beautyproducten met een wetenschappelijk aangetoonde werking. In een uitdagende markt is het een eer om deze prijs te winnen en het is een bevestiging van wat duizenden tevreden klanten en wetenschappelijk onderzoek al bewijzen: The Solution™ werkt.

Bij structureel gebruik neemt de diepte van de rimpels af en wordt de hele huid steviger, gladder en elastisch. Na verloop van tijd wordt ook cellulite (sinaasappelhuid) minder zichtbaar.

Probeer nu met 60% korting
Wil je The Solution™ proberen en zelf ervaren wat collageeninname voor jou kan betekenen? Met de code dutchbeauty krijg je 60% korting op de eerste verpakking als je kiest voor onze vrijblijvende memberservice
Bestellen kan hier.