Huidspecialist over collageen

Anne Berit Eide van Oslo Hudpleieklinikk beveelt het gebruik van een collageensupplement aan als je een vitale, gezonde huid met een frisse uitstraling wil.

Werkt op de hele huid, inclusief de zichtbaarheid van cellulite

Veroudering zie je niet alleen in je gezicht. Het kan hard aankomen om ook de huid op de borst, handen, ellebogen en benen te zien veranderen als je ouder wordt. Van een behandeling met orale inname, heeft de hele huid profijt– gemakkelijk en heel efficient, zowel qua tijd als moeite.

Anine Bing is onze Global Brand Ambassador

Met veel trots introduceren we Anine Bing als onze Global Brand Ambassador. Anine vertegenwoordigt alles wat we met Oslo Skin Lab ook proberen te zijn. Ze is super cool, chic en innovatief. Ze is slim, werkt hard en straalt female power uit. En hadden we al gezegd dat ze mooi is op een natuurlijke en ongecompliceerde manier? Maar het belangrijkste van alles: ze houdt ook van Oslo Skin Lab..

Awards en nominaties voor The Solution™

The Solution™ Beauty Collageen heeft verschillende internationale awards gewonnen in belangrijke competities sinds de lancering van het product in 2017.

The Solution™ wint Dutch Beauty Award

The Solution™ Beauty Collagen van Oslo Skin Lab heeft de eerste prijs gewonnen in de categorie Cosmeceuticals bij de Dutch Beauty Award 2021. Een event waar de belangrijkste jaarlijkse nationale beautyprijzen werden uitgereikt.

Waarom collageen?

Er is wereldwijd een explosieve groei geweest in het aantal mensen dat zweert bij bioactieve collageenpeptiden, en de steeds toenemende trend geeft aan dat degenen die het gebruiken erg blij zijn met de resultaten. Wat zorgt er nu voor dat dagelijkse inname van deze speciale peptiden zo’n goed effect op onze huid hebben?

Dit vinden members van The Solution™

Bekijk voor-en-na beelden en lees de ervaringen van enkele members, nadat ze The Solution™ een aantal weken of maanden gebruikt hadden.

Anine Bing is onze Global Brand Ambassador

Met veel trots introduceren we Anine Bing als onze Global Brand Ambassador. Anine vertegenwoordigt alles wat we met Oslo Skin Lab ook proberen te zijn. Ze is super cool, chic en innovatief. Ze is slim, werkt hard en straalt female power uit. En hadden we al gezegd dat ze mooi is op een natuurlijke en ongecompliceerde manier? Maar het belangrijkste van alles: ze houdt ook van Oslo Skin Lab..

Renate Gerschtanowitz Nederlandse ambassadeur Oslo Skin Lab

Renate Gerschtanowitz is sinds juli 2020 de Nederlandse ambassadeur van Oslo Skin Lab. Renate was in Nederland jarenlang actief als presentatrice en focust zich de laatste jaren meer op projecten met maatschappelijke betrokkenheid en haar eigen ondernemerschap. Vanwege haar natuurlijke schoonheid en no-nonsense mentaliteit vormt Renate een perfect match met Oslo Skin Lab.

Een bondgenoot tegen cellulite

Na twee zwangerschappen en een gewichtsverlies van maar liefst 43 kilo, besefte Nadja Christophersen dat haar huid haar elasticiteit had verloren. Ze had ook last van cellulite, dit wilde ze aanpakken. Lees in dit artikel alles over Nadja's ervaring!

Lichaamsverzorging in de winter

Oslo Skin Lab bundelt krachten met Dermalogica voor een stralende huid op elke leeftijd.

Kun je rimpels verminderen door water te drinken?

De meesten van ons groeien in met dezelfde veronderstelling: dat je er jonger uitziet als je genoeg water drinkt. Maar is dit ook echt zo?

5 tips voor een stralende huid

Een gezonde huid is een stralende huid. Maar dat is voor de meeste mensen een sprookje, met dank aan het dagelijkse leven... Stress, slaapgebrek, de verkeerde huidverzorging en zelfs wat je eet kunnen je huid dof maken. We hebben daarom een aantal tips voor je verzameld zodat ook jouw huid die jaloersmakende glow krijgt.

Na een jaar nog beter resultaat!

Na één jaar nog beter resultaat! Het is een jaar geleden sinds schoonheidsexpert Silke Grane (49) haar eerste huidscan had, die toen een vermindering van de rimpeldiepte van maar liefst 51% toonde. "Ik geloofde mijn eigen ogen niet toen de tweede scan zo’n grote verbetering in mijn huid liet zien," zegt Silke.

Member story Melissa (39)

"Ik zie een groot verschil, zowel in de elasticiteit van mijn huid, als in de uitstraling en glow van mijn huid.”

Self-care in de winter: zo ontstress je huid en hoofd voor het slapen gaan

Het is officieel nog geen winter maar met het aantreden van november is die niet ver meer weg. Ook komen de feestdagen dichterbij, met alle stress en drukte die daar standaard bijhoort. Het is daarom hoog tijd voor wat voorbereidende self-care. Je zult merken dat je met onze ontstressende tips de hectiek beter aankunt, je happy voelt met jezelf én ook nog eens heerlijk zal slapen. Je kunt trouwens meteen beginnen: zet een kop thee, wikkel jezelf in een zachte deken, wees gewoon in het moment en lees verder. Wat je kunt verwachten? Hoe je je huid voedt met liefde, dat ook jij kunt mediteren en wat 'slaap' yoga (ofwel yoga nidra) voor je kan betekenen.

Recept: Groene pasta light

Bij Oslo Skin Lab houden we van stevige, huidvriendelijke recepten die zowel onze smaakpapillen als ons lichaam voldoening geven. Deze voedingsrijke groene 'pasta' zit boordevol ontgiftende ingrediënten om je voor te bereiden op de zomer zonder dat je je favoriete comfort food hoeft op te geven. Bovendien zit het boordevol vezels, gezonde vetten en vitamine A, C en K.

Recept: Smoothies voor een gladde huid

We hebben een aantal recepten gemaakt voor smoothies die echt gezond en voedzaam zijn - vol vitamines en mineralen die goed zijn voor zowel je lichaam als je huid.

Recept: Hartig ontbijt met kurkuma & hash browns

In dit recept mixen we kurkuma met hash browns oftewel geraspte aardappelen, een keer een ander ontbijt dan havermout, yoghurt of toast. Dit koolhydraatrijke ontbijt geeft je een verzadigd gevoel tijdens een lange werkdag en kan in verschillende variaties gemaakt worden, zodat het nooit saai wordt.

Recept: Rode biet latte

Deze maand staat in het teken van de kleur roze. Vandaar dat we ook graag een recept in dit thema met je willen delen. Maak het recept voor jezelf of wanneer je met vrienden afspreekt. Koffie combineren met een goed gesprek is een waardevol tijdverdrijf – en met dit recept kun je die momenten een extra speciaal tintje geven.