RS385_Renate_Gerschtanowitz_1020_275_W-Article_1140x600(2).jpg

Dit vinden members van The Solution™

Bekijk voor-en-na beelden en lees de ervaringen van enkele members, nadat ze The Solution™ een aantal weken of maanden gebruikt hadden.

Bij Oslo Skin Lab zijn we trots op de onafhankelijke, peer-reviewed onderzoeken die de impact van de collageenpeptiden in The Solution™ op lijntjes, rimpels, sinaasappelhuid en een slappe huid bevestigen.

Maar we snappen ook dat het belangrijk is om de resultaten van gewone gebruikers te kunnen zien. Veel geïnteresseerden zijn nieuwsgierig en willen graag voor-en-na foto's zien van vrouwen en mannen van alle leeftijden die The Solution™ gebruiken.

Daarom hebben we enkele voor-en-na foto's en ervaringen van onze members op een rijtje gezet. Je kunt ook terecht op TrustPilot om ervaringen met Oslo Skin Lab te lezen.


Jesse van der Meulen (43)
Jesse's vriendin was de eerste die zag dat de dagelijkse inname van collageenpoeder vruchten begon af te werpen. “Het lijkt alsof je naar de zon bent geweest, je huid straalt”, zei ze. "Mijn huid ziet er beter en egaler uit dan toen ik begon. Mensen in mijn omgeving zien het ook echt en zijn ook The Solution beginnen gebruiken. Van mij mogen nog meer mannen dit gaan gebruiken.”
jesse.png


Renate Gerschtanowitz (43)
Renate is de Nederlandse ambassadrice voor Oslo Skin Lab. Ze testte The Solution™ uitgebreid voordat ze 'ja' zei tegen deze samenwerking. Voordat ze begon met The Solution™, liet ze haar huid scannen bij een onafhankelijke huidkliniek. Door corona duurde het 5 maanden voor ze een nieuwe scan kon laten maken en toen waren haar rimpels maar liefst 59% minder diep.
reante before after.jpg

Jessica Stadhouders (42)
Jessica was wel nieuwsgierig naar wat The Solution™ voor haar huid zou doen. 'Ik weet door mijn opleidingen wel dat ik goed moet smeren. Maar ja, alleen smeren… Je brengt het aan op de opperhuid en je weet eigenlijk niet hoe diep de stoffen die erin zitten doordringen. Ik had verder geen hoge verwachtingen want dat kan alleen maar tegenvallen.'
'Ik was een maand of drie bezig en toen ging ik naar de kapper. Ze zei toen wel ‘Jess, ik zie dat je haar echt veel voller en dikker is, het ziet er veel gezonder uit.’ Ik zei, ik ben nog bezig met Oslo Skin Lab, zou het dan daar aan liggen? En zij dacht van wel. Dat was mijn eerste ervaring. Het was wel een mooi moment toen mijn kapper dat zei. Een beetje later zag ik zelf ook iets veranderen op mijn benen. Ik dacht: mijn cellulite op mijn benen wordt minder. En de huid op mijn benen en armen wordt ook steviger. Dat zag ik toen eigenlijk voor het eerst. En het was de eerste keer dat ik bewust dacht dat dit echt een verschil zou maken. '
Door de coronalockdowns kon de scan in plaats van na drie maanden pas na zes maanden opnieuw gedaan worden. Stadhouders: 'Die tweede scan vond ik echt een cadeautje, daar was ik zo blij en verrast mee. Het was ook fijn dat ik nu zelf, als gebruiker, kon zien dat er echt niets gefotoshopt wordt aan de voor-en-na foto's. Het is wat het is. Dat gaf mij ook voldoening want het is echt bizar wat het doet met je gezicht en bizar om te zien hoeveel effect het heeft op je huid.
Ik heb een heel expressief voorhoofd en de rimpels daar zijn echt minder diep geworden. Er zit geen diepe groef meer en sommige rimpels zijn gewoon bijna weg, daar zit alleen nog een streepje. Ook de rimpeltjes onder mijn ogen zijn minder zichtbaar. De lijnen naast mijn neus zijn echt een stuk minder opvallend en mijn kaaklijn is meer zichtbaar geworden. Ik had een verticale lijn op mijn wang, maar die is nu praktisch verdwenen.
Ik had geen verwachtingen maar dat was natuurlijk wel waar ik op hoopte. Ik ben echt verrast. Die rust en dat frisse gevoel, dat zie ik terug in mijn gezicht.'



Heidi Lindblad Vårum (52)
Acht weken nadat Heidi begon met The Solution™ toonde een huidscan aan dat de diepte van de rimpels rond haar ogen met niet minder dan 14 procent verminderd was. De huid rond haar ogen zag er frisser uit, de lijntjes die ze had waren zachter geworden en haar huid was terug veerkrachtig geworden. Heidi vond ook dat haar huid, die anders droog was, nu minder bodylotion en gezichtscrème nodig had.
heide before after.jpg

Susanne (53)
"Na niet meer dan één maand het collageenpoeder van Oslo Skin Lab® gebruikt te hebben, zie en voel ik ook een duidelijk verschil. Mijn huid is elastischer en heeft meer glans en de kraaienpootjes rond mijn ogen zijn zichtbaar kleiner geworden. Het poeder is makkelijk te gebruiken. Ik gebruik het in mijn ochtendkoffie of sap en de zakjes zijn gemakkelijk mee te nemen op vakantie of op een weekendje weg."susanne before after.jpg


Mia (53)
Mia wilde The Solution™ testen en kreeg de kans om zowel voor als nadat ze collageenpeptiden toevoegde aan haar beautyroutine een huidscan uit te voeren. Hierdoor konden we de resultaten goed evalueren. Na ongeveer 3 maanden dagelijks gebruik van The Solution™ bleek uit de analyse dat de huidstructuur van Mia verbeterd was en dat de rimpels rond haar ogen met 9% afgenomen waren.
mia before after.png


Anki (59)
Nadat Anki The Solution™ 3 maanden genomen had, kreeg ze haar tweede huidscan om na te gaan in welke mate The Solution™ effect had gehad op haar huid. Uit de analyse bleek dat de huidtextuur van Anki met niet minder dan 31% verbeterd was!
anki before after.png

Susan (62)
Susan heeft ongeveer 3 maanden lang The Solution™ getest. De huidscans toonden aan dat de rimpels op haar voorhoofd met 9% verminderd waren.susan before fater.png


Zelf proberen?
Ben jij ook nieuwsgierig naar wat The Solution™ voor jouw huid kan betekenen? Met de kortingscode 'RESULTS60' ontvang je 60% korting op je eerste verpakking van het vrijblijvende lidmaatschap! Als lid van Oslo Skin Lab wordt The Solution™ om de 4 weken bij je thuis bezorgd. Je kunt je zendingen op ieder moment stopzetten. Bestel The Solution™ hier!