DBA closed box 4 reasons box TS Melissa before/after Renate Quote Glass The Solution
DBA closed box 4 reasons box TS Melissa before/after Renate Quote Glass The Solution

The Solution™

Beauty collagen

The Solution™ Beauty Collagen is een collageenpoeder van topkwaliteit zonder toegevoegde smaak- of geurstoffen, dat gemakkelijk gemengd kan worden met alle soorten eten of drinken. Het heeft een bewezen werking op:

 ✔ Elasticiteit en textuur
 ✔ Rimpels en fijne lijntjes
 ✔ Cellulite

Dit schoonheidssupplement bevat maar één ingrediënt – type 1 gehydrolyseerd collageen.

In 2021 heeft The Solution™ Beauty Collagen de Dutch Beauty Award gewonnen in de categorie Cosmeceuticals.

Normale prijs
Normale prijs

JE MEMBERSHIP

 • VERBETER JE HUID-
  VERZORGINGSROUTINE

  Voeg collageen toe aan je dagelijkse routine en zorg ervoor dat je huid een mooie toekomst te wachten staat
 • WORD MEMBER
  EN BESPAAR

  Als member bespaar je 30% en geniet je van exclusieve voordelen, als onderdeel van onze groeiende community
 • GRATIS GELEVERD
  BIJ JE THUIS

  28 verpakte sachets, om de 4 weken thuis geleverd
 • JIJ
  BEPAALT

  Je membership pauzeren of stopzetten kan op elk moment, je bent tot niets verplicht
Onderzoek en resultaten

Volgens een dubbelblinde studie met 114 deelnemers heeft het Verisol® collageen dat gebruikt wordt in The Solution™ van Oslo Skin Lab® een bewezen effect op het verminderen van rimpels. De resultaten waren significant. Een dubbelblinde test houdt in dat noch de deelnemers, noch de onderzoeker  weten welke deelnemers het actieve ingrediënt innemen en welke een placebo (variant zonder actieve ingrediënten) krijgen.

Bekijk het onderzoek naar het effect van onze collageenpeptiden op rimpels door: Proksch E, Schunck M, Zague V, Segger D, Degwert J, Oesser S. Skin Pharmacol Physiol. 2014;27(3):113-9.

Bekijk het onderzoek naar het effect van onze collageenpeptiden op de huidelasticiteit door: Proksch E, Segger D, Degwert J, Schunck M, Zague V, Oesser S. Skin Pharmacol Physiol. 2014;27(1):47-55.

Bekijk het onderzoek naar het effect van onze collageenpeptiden op cellulitis door: Schunck M, Zague V, Oesser S, Proksch E. J. Med Food 2015 18(12):1340-8

Oslo Skin Lab® is niet verantwoordelijk voor tekst in artikels op externe websites waarin eventuele claims gemaakt worden over de effecten van producten en/of ingrediënten die geen deel uitmaken van onze eigen marketing. 

 • Wetenschappelijk bewezen effect
 • Doeltreffende en eenvoudige huidverzorging van binnenuit
 • Minder diepe rimpels na 8 weken gebruik
 • Doeltreffend bij alle huidtypes, helpt cellulite minder zichtbaar maken
Ingrediënten en dosering

Ingrediënten: 100% bioactief gehydrolyseerd rundercollageen, 2,5 gram.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 zakje, gemengd met een willekeurige soort van eten of drinken. Een of twee deciliter volstaat als je het poeder wil oplossen in water. Roer en wacht enkele minuten tot het poeder volledig opgelost is.

1 dosis bevat 2,5 gram Verisol® collageen hydrolysaat, dat afkomstig is van rund. Onderzoeken tonen aan dat dit precies de hoeveelheid is die nodig is om doeltreffend te zijn. Een hogere collageeninname geeft geen betere of snellere resultaten.

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Voedingssupplementen kunnen een gevarieerd, evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl niet vervangen, ze zijn ook geen vervangmiddel voor medicijnen.

Overleg met je arts of je dit middel mag gebruiken in geval van zwangerschap of bij gebruik van medicatie op voorschrift.

Hoe werkt het membership

Ons membership is gratis en houdt in dat er om de vier weken een nieuwe verpakking van The Solution™ naar je thuis wordt opgestuurd, aan een verlaagd membertarief en zonder verzendingskosten. Dankzij deze service ben je zeker dat je altijd genoeg collageenpoeder in huis hebt. Je betaalt The Solution™ met creditcard of via domiciliëring. Je kunt je membership op elk moment pauzeren of stopzetten, zonder opzegtermijn.

Het volgende is inbegrepen bij een Oslo Skin Lab membership:
• Members krijgen 30% korting op alle aankopen
• Een verpakking volstaat voor vier weken
• Je ontvangt om de vier weken een nieuwe verpakking, tot je je membership stopzet
• Je kunt de komende zending altijd pauzeren of tegenhouden 
• Je hebt geen aankoopverplichting of verplichte afname* 
• Betaal met creditcard of via domiciliëring

*14 dagen herroepingsrecht; als je van de aankoop afziet moet de verpakking binnen de wettelijke termijn van 2 weken teruggestuurd worden.

Hoe werkt The Solution™

The Solution™ Beauty Collagen is een collageenpoeder dat je huid gladder maakt, de elasticiteit van de huid helpt behouden en rimpels vermindert. Het helpt ook om cellulite  (sinaasappelhuid) minder zichtbaar te maken. Een verpakking bestaat uit 28 dagelijkse dosissen met 2,5 gram collageen hydrolysaat in poedervorm. Het collageenpoeder heeft geen geur of smaak en kan met elk soort van eten of drinken gemengd worden.

• Helpt de elasticiteit van de huid behouden
• Maakt de huid van gezicht en lichaam gladder, zachter en soepeler
• Zorgt voor een gladdere huid met minder rimpels en lijntjes
• Heeft een bewezen effect op rimpels en op de zichtbaarheid van cellulite

Verschillende tevreden members gingen je voor, hier zie je een aantal voor-en na foto's: 

Lees hier nog meer ervaringen van andere members.

Ondersteund door de wetenschap

The Solution™ Beauty Collageen wordt ondersteund door de wetenschap

In 2014 heeft het Duitse bedrijf Gelita onderzoeksresultaten gepubliceerd naar aanleiding van onderzoek naar orale inname van collageen peptiden met het Verisol® handelsmerk. De resultaten waren aanzienlijk, met een gemiddelde gemeten afname van rimpeldiepte van 20,1%.
Een onderzoek uit 2013 laat zien dat Verisol® collageen zorgt voor een toename van de elasticiteit van de huid met 15% na slechts vier weken gebruik. Een aanzienlijke afname van cellulite is aangetoond middels een onderzoek dat zes maanden in beslag nam. De resultaten daarvan zijn in 2015 gepubliceerd.
Alle onderzoeken zijn dubbelblind uitgevoerd zonder vaste volgorde, met een placebo controlegroep en gepubliceerd in de betrouwbare medische bibiliotheek PubMed.

wrinkle.pngGrote verbetering van
de elasticiteit van de (hele) huid

wrinkle.pngGrote verbetering
van de elasticiteit
van de (hele) huid

wrinkle1.pngMinder zichtbare lijntjes
en rimpels

wrinkle1.png Minder zichtbare lijntjes
en rimpels

cellulite.pngVerminderde zichtbaarheid
van cellulite

cellulite.pngVerminderde zichtbaarheid
van cellulite

Huidscans bevestigen de resultaten

Om deze onderzoeksresultaten te bevestigen werkt Oslo Skin Lab samen met diverse huidklinieken in heel Europa. Hier worden zogeheten VISIA huid analyses gemaakt om de resultaten voor- en na het gebruik van ons collageenpoeder te meten. De resultaten kunnen van persoon tot persoon variëren, afhankelijk van de leeftijd, het startpunt van het innemen van collageen en de levensstijl van de geanalyseerde persoon.

Klik hier voor meer informatie over gepubliceerde wetenschappelijke onderzoeken. Klik hier voor de resultaten van huidscans van enkele van onze members.